Навчаються молоді спеціалісти

2017-03-20

/Files/images/SDC18523.JPG

16 березня 2017 року в закладі був проведений семінар-практикум для молодих спеціалістів " Методика проведення режимних процесів". Як підкреслює дошкільна педагогіка, метою проведення режимних процесів є забезпечення адаптації малюка до умов дошкільного закладу, активного входження його в життя дошкільної групи дітей (соціум), формування життєвої компетенції, яка включає в себе навички самообслуговування, фізичний розвиток, ігрову та інтелектуальну діяльність, комплекс виховних завдань.

Напередодні молоді педагоги отримали завдання: продемонструвати форми роботи та прийоми організації дітей під час різних режимних моментів. Із завданням справились усі, продемонструвавши знання та творчий підхід.

На семінар були запрошені педагоги з досвідом роботи, які визначали перспективи розвитку молоді. В ході конструктивної бесіди усі обмінювалися досвідом, думками, перспективами. Досвідчені педагоги надавали практичні рекомендації щодо організованого проведення ранкового прийому дітей, гімнастики, навчання культурно-гігієнічних навичок, забезпечення змістовного проведення прогулянок та вечірніх годин перебування дітей в закладі.

Молоді спеціалісти отримали необхідну методичну і практичну допомогу та задоволення від спілкування з досвідченими колегами.

Активну участь у підготовці та проведенні семінару взяла вихователь з 25-річним досвідом роботи Постика В.О.

/Files/images/SDC18520.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi