• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Методичне об'єднання вихователів середніх груп

Методичне об'єднання вихователів середніх груп

2017-04-28

/Files/images/DSC_2366.JPG

21 квітня 2017 року на базі ДНЗ № 43 відбулось засідання методичного об'єднання вихователів середніх груп міста на тему: "Розвиток зв'язного мовлення в процесі формування пізнавальних інтересів дошкільників" (керівник методичного обєднання- вихователь-методист ДНЗ № 20 Світлична О.В.)

Теоретичний блок питань представили: вихователь Ричка В.В., яка ознайомила присутніх з досвідом використання технології ТРВЗ в розвитку мовлення дошкільників; практичний психолог Васильєва надала практичні поради щодо роботи з розвитку мовлення у дітей з порушеннями аутичного спектру; вихователь Волянська Н.О. надала рекомендації по роботі з батьками з питань розвитку зв'язного мовлення в умовах сім'ї.

Практичну роботу з дітьми представили вихователі середніх груп Воробей Н.А.(заняття з розвитку мовлення "Самотня хатинка") і Іванова О.Т. (заняття з економічного виховання з пріоритетом мовленнєвого розвитку "Бережливими будемо з водою - не зустрінемось з бідою")

Під час методичного об'єднання використано змістовні слайд-презегтації та музичний супровід (музкерівники Мороз О.М., Вечірко Л.І.)

/Files/images/DSC_2379.JPG/Files/images/DSC_2354.JPG/Files/images/DSC_2477.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi