День народження букви "С"

2017-11-29

/Files/images/SAM_8119.JPG

29 листопада 2017 року середня група "Дзвіночок""святкувала" день народження букви "С". Вихователем Пінаєвою В.В. в рамках атестації на встановлення відповідності раніше присвоєним кваліфікаційній категорії"спеціаліст вищої категорії" та педагогічного звання "вихователь-методист" було проведено цікаве нетрадиційне ігрове заняття із застосуванням елементів інноваційних технологій раннього навчання читання М.Зайцева, а також технології едьютейнменту (навчання як розвага).

Вихователь з молодшої групи навчає дітей читати, використовуючи багато авторських підходів, які забезпечують високий інтерес до таких занять у дітей. Цікаві дотепні віршики про букви та їх пригоди, ігрові ситуації, сюрпризні моменти, слайд-презентації, яскрава наочність для вправляння у складанні слів, а також попередня робота з батьками ( виготовлення подарунків букві "С") - усе це зробило процес підготовки до заняття цілісним і бажаним.

Вдало підготовлений музичний супровід (музкерівник Вечірко Л.І.), прихід веселого Клоуна(вихователь Кульбій Л.К.) з святковим тортом та фейєрверками, а потім дискотека на завершення - залишили у дітей незабутні враження.

Слід зазначити, що діти середньої групи вже знають усі букви, читають по складам одно-двох-трьохскладові слова.

/Files/images/SAM_8162.JPG/Files/images/SAM_8196.JPG/Files/images/SAM_8217.JPG/Files/images/SAM_8075.JPG/Files/images/SAM_8221.JPG/Files/images/SAM_8143.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi