Флешмоб "Читаємо В.О.Сухомлинського"

2017-12-14

/Files/images/SAM_8334.JPG

У рамках обласної програми підготовки до 100-річного ювілею від дня народження видатного педагога-земляка комунальний заклад «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» проводить Обласний педагогічний марафон «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського»), один з етапів якого проходить у вигляді флешмобу «Читаємо В.Сухомлинського».

Мета флешмобу – вшанування пам’яті українського педагога-гуманіста Василя Сухомлинського, дослідження його творчих ідей та літературної спадщини. За своє життя Василь Олександрович написав 48 монографій та понад 600 статей. Окрім наукового доробку він є автором понад 1500 оповідань, казок, притч і новел для дітей.

Педагогічні працівники нашого закладу долучилися до флешмобу, взявши участь у педагогічних читаннях за книгою В.О.Сухомлинського «Батьківська педагогіка».

Вихователь Постика В.О. підготувала змістовну слайд-презентацію та проаналізувала ключові думки педагога, відображені в книзі. А вихователь Корабльова Л.М. озвучила вислови видатного педагога, які увійшли до золотої скарбнички цитат з педагогічних творів В.О.Сухомлинського.

Вихователь-методист Бабій О.В. підкреслила важливість спадщини Василя Сухомлинського на сучасному етапі та надала рекомендації вихователям щодо використання ефективних форм взаємодії з батьківською громадськістю у питанні виховання дітей.

/Files/images/SAM_8341.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 355

Коментарi