• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Як малята по морським глибинам подорожували

Як малята по морським глибинам подорожували

2014-12-02

/Files/images/IMAG2018.jpg

26 листопада 2014 року група «Дзвіночок» радо зустрічала батьків, що завітали на відкрите заняття з фізичної культури. Гостей зібралося багато.

Малята разом зі своєю вихователькою подорожували морськими глибинами в пошуках скарбів, які заховали пірати на таємничому казковому острові під пильною охороною крокодила.

Розпочалося заняття з зарядки-розминки. З цікавістю батьки стежили за дітками, які були в ролі морських жителів: черепашок, дельфінів, рачків, морських їжачків, крабів, морських котиків і навіть тат-пінгвінів.

А якою різноманітною була рухова естафета: це і чарівний місточок (ходьба по гімнастичній лаві), і «коралові рифи» (підлізання під дугами ) , і стрибки з крижини на крижину (стрибки з обруча в обруч), ходьба по морській гальці ( ходьба по «каштановій» доріжці), дотик до чарівної морської зірочки (підстрибування вгору), масаж спинки морській змії, яка занудилась на піщаному березі острова скарбів(ходьба приставним кроком по канату).

По закінченню заняття кожному мандрівникові дісталася в подарунок, на згадку про подорож, золота монета, яку власноруч кожен дістав з таємничої печери.

Всі присутні отримали масу задоволення. Кожен з батьків мав змогу поспостерігати за вміннями власної дитини, згуртованістю дитячого колективу та майстерністю вихователя.

Висловлюємо щиру подяку вихователям Кульбій Любові Костянтинівні, Пінаєвій Вікторії Володимирівні за їх терпіння, витримку, натхнення та щирість у роботі з нашими дітками.

Валова С.Г.

/Files/images/CIMG7816.JPG/Files/images/CIMG7815.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi