Хто руки миє, той ніколи не хворіє!

2023-10-16

/Files/images/мило.jpg

Організація Об'єднаних Націй і зокрема Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ оголосили 15 жовтня Всесвітнім днем миття рук. В цей день лікарі всього світу привертають особливу увагу людей до гасла " Той не хворіє, хто руки миє!"

"Мити, чи не мити власні руки?" - з такого питання розпочали свій тематичний день діти старшої групи "Калинонька" і вихователь В. Ричка. Протягом дня вихователь через різні форми роботи (бесіди, виставки, досліди, руханки) формувала усвідомлене ставлення дітей до виконання правил особистої гігієни. Малюки долучилися до оформлення міні-виставки " У світі мила", за допомогою якої дізналися про види мила та способи його використання. З великим задоволенням долучилися до виготовлення мила власними руками.

Діти дізналися про існування непомітних частинок-мікробів під час дослідницької діяльності " Де живуть мікроби", переглянули анімаційний фільм " Мило та мікроб" , весело рухалися під пісеньку " Руки мити треба кожен день" і звичайно ж мили їх з милом, бажаючи один одному: " Мий руки з милом і будь здоровим !"

/Files/images/мило2.jpg/Files/images/мило3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 21

Коментарi