Тиждень знань пожежної безпеки

2023-11-17

/Files/images/яс5.jpg
Дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремої родини, а й для суспільства загалом.
З 13 по 17листопада 2023року в ЗДО № 43 проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра...", метою якого було завдання підготувати дітей до розв’язання складних безпекових ситуацій в умовах війни, навчити їх захищати себе від небезпек, запобігати дитячому травматизму, закріплювати знання про небезпечність вогню.
Діти ясельного віку ще малі і беззахисні, тож їх обов’язково потрібно навчити обережності. Саме з цією метою в групі «Курчатко» вихователі Калініна С.А та Вечорко А.В. провели цікаві заходи.
Під час інтегрованих занять «Пригоди козенят» та «Пожежна машина» діти отримали уявлення про вогонь, можливу небезпеку під час його використання та методи боротьби з пожежею. Лялькова вистава «Неслухняні мишенята» та бесіда на тему «Як зарадити біді?» дали змогу ще раз нагадати малятам, що не можна гратися із сірниками, самостійно вмикати електропобутові прилади, торкатися розетки гострими предметами, пальцями . Вихователі пояснили малятам, до яких наслідків можуть призвести такі дії.
Сподіваємося, що отримані дітьми знання будуть основою у формуванні навичок безпечного поводження з вогнем.

/Files/images/яс7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 25

Коментарi