Калейдоскоп інновацій: від 2-х до 6-ти

2024-03-27

/Files/images/МО.jpg

Сучасний освітній процес неможливий без інноваційного оновлення, залучення нових педагогічних технологій, їх апробації та адаптації до вимог сьогодення.

“Калейдоскоп інновацій: від 2-х до 6-ти” - на таку тему 22 березня 2024 року у закладі дошкільної освіти (яслах-садку) комбінованого типу № 43 відбулось засідання професійної спільноти вихователів молодших груп. У форматі педагогічного інтенсиву “Граючись, навчаємось” вихователі закладу ділились досвідом використання інноваційних технологій в роботі з дітьми, починаючи з раннього віку і до шести років.

Були представлені такі інноваціії: коректурні таблиці Н.Гавриш, круги Р. Луллія, кольорові лічильні палички Д.Кюїзенера, оздоровчо-пізнавальна технологія О.Дубогай, брейн-фітнес, музичні трубки-бумвокерси.

Учасники зібрання мали змогу отримати знання з теоретичних основ представлених технологій, переглянути відео з їх використання в роботі з дітьми та власноруч виконати практичні завдання і вправи з інноваційних методик.

Педагоги отримали поради щодо алгоритму впровадження інновацій в освітній процес, методичні рекомендації, а також зразки наочності, яку зможуть використати та апробувати в роботі з дітьми у своїх закладах. Захід пройшов активно, творчо, креативно.

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi